Forfatteren, Jan Høvik, er født i oppbyggingstiden etter den andre verdenskrig. Nærmere bestemt i 1954. Optimismen som preget samfunnet og barndommen er mye av grunnlaget for forfatterskapet og de holdninger som forfatteren bærer med seg.
Jan Høvik
Konsulentens død!
Kr 45,- (ebok)

Krimromanen Konsulentens død! handler både om internasjonal terrorisme og de utfordringer vi møter i dagens temposterke arbeidsliv. Stadige endringer gjør folk usikre og karrieresøkende mennesker med lederambisjoner driver hendelsene i denne historien fremover i høyt tempo.

Vår hovedperson Leif Magnus Larsen er på vei tilbake til jobben sin som avdelingsleder for et team it-konsulenter etter at han noen måneder tidligere ble enkemann. I det han begynner på jobb igjen blir hans gode venn og sjef funnet myrdet, noe som fører til omfattende rokkeringer i selskapet og ikke minst går det utover Leif Larsens jobb.

Full av bitterhet begynner han å undersøke hva de innleide konsulentene fra selskapets hovedkontor i Sveits, egentlig jobber med. Et kappløp for å overleve begynner!

430 sider. Norsk tekst.
 
Totalt: 0,-
 
 
 
 
 
 
 
Din status:
Du er ikke logget inn
Du må logge inn for å se dine e-bøker.